Leverans & fraktkostnad

Leverans sker oftast inom 2-6 arbetsdagar. Fraktfritt på alla beställningar över 200kr inom Sverige.

Beställer du utanför Sverige men inom Europa så är vår standardfrakt 150 kr (inkl moms), vi levererar ej till Irland och Norge. Din order levereras fraktfritt inom EU vid order över 1 200 SEK (inkl. moms). Vi levererar inte utanför EU.

 

Vi har avtal med posten. Dina varor kommer skickas på ett av de två följande sätten. Vilket det blir styr vikt och storlek på försändelsen.

POSTEN VARUBREV A-POST.

Detta använder vi för mindre varor med lägre värde. Kuvertet eller paketet levereras normalt till din brevlåda.

POSTEN POSTPAKET

Godset skickas med posten och du aviseras antingen genom en avi i din brevlåda eller genom SMS-avisering till din mobil. Du hämtar din sändning på Postens utlämningsställe som ligger närmast din adress. Observera att Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

EJ UTHÄMTADE PAKET

För ej uthämtade paket som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader, för närvarande 200 kr. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna AB.

TRANSPORTSKADA

I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.